Kenniscentrum

Het streven van Vereniging Platform Hydrauliek is “het borgen en doorgeven van kennis binnen het vakgebied hydrauliek”.
Voor onze leden bieden wij diverse mogelijkheden voor zowel E-learning als het bestellen van materialen.

E-Learning hydraulische aandrijftechniek 

Aanbieding voor VPH leden

Recent is de E-Learning voor hydraulische aandrijftechniek online gegaan. Deze nieuwe cursus is uniek in zijn soort vanwege de opdeling in kleinere modules en vanwege de Nederlandse taal. Voor de leden van de Vereniging Platform Hydrauliek is ter introductie een korting van 15% op de module prijzen van toepassing gedurende het kalenderjaar 2017.

De traditionele manier van het volgen van een training is altijd gebaseerd geweest op het gestaag doorworstelen van een uitgebreide cursusmap, vaak gepaard aan het volgen van klassikale lessen in de avonduren. Door de opkomst van de vele “youtube” achtige instructie filmpjes en de mogelijkheden van internet is nu een modernere aanpak benodigd. Overigens zijn vele technici, jong of oud, lager of hoger geschoold, sterk visueel ingesteld.

Dit zijn de belangrijkste argumenten voor Peter Albers geweest, initiatiefnemer en ontwerper van deze online training, om het complete aanbod onder te verdelen op drie verschillende niveaus en per niveau in meerdere kleine modules. Peter heeft bij het maken van de trainingen zich vooral als doel gesteld om naast de noodzakelijke technische informatie veel van zijn opgedane ervaringen in de lesstof in te bouwen.  Eind mei 2017zijn de belangrijkste modules van het basisniveau online gegaan. Gedurende het jaar zullen daar steeds meer andere modules aan worden toegevoegd. Alle detail informatie over het aanbod aan uniek materiaal is te verkrijgen op de speciale website.

Voor de leden van de VPH geldt ter introductie een korting van 15% voor alle beschikbare modules indien deze worden besteld in het kalenderjaar 2017. De korting is hierbij van toepassing op persoonlijke titel van de leden. Om gebruik te maken van dit fraaie aanbod dient u een verzoek in te dienen per e-mail. Na onze verificatie van uw lidmaatschap van de VPH ontvangt u dan van ons een kortingscode die u bij uw online bestelling kunt invoeren. Vervolgens kunt u daarna gedurende 1 vol jaar online toegang krijgen tot de betreffende module(s).

Technische leergangen FEDA

De FEDA geeft Technische leergangen uit. Er zijn meerdere leergangen waarin u leert over diverse (hydraulische) aspecten.

  • Hydrauliek
  • Hydraulische systemen
  • Filtertechniek voor de hydrauliek
  • Proportionaal-hydrauliek
  • Hydrauliek Leidingtechniek

Kijk voor meer informatie en bestellen op de webshop van FEDA.

naar webshop

Vademecum

Vademecum

In eigen beheer brengt de VPH het "Vademecum Hydrauliek" uit. Het vademecum is een absolute must voor iedereen die actief met hydrauliek te maken heeft! 

De inmiddels vierde druk van Vademecum Hydrauliek is een overzichtelijk naslagwerk waarin formules, vuistregels, diagrammen en inhoudelijke aspecten beschreven staan. Dit boek is hoofdzakelijk bedoeld voor hen die in de praktijk met hydraulische (aandrijf)systemen te maken krijgen maar geen specialistische kennis (hoeven te) bezitten. De opzet is zodanig dat de lezer in staat is om vanaf ontwerp- en specificatiefase tot en met de operationele fase hydraulische systemen te begrijpen en om als "klankbord" met specialisten te kunnen spreken.

 INMIDDELS ZIJN DE EERSTE 1.000 EXEMPLAREN VAN DE VIERDE DRUK VERKOCHT!

Het Vademecum, vierde druk, kost € 16 per stuk incl. btw. Hiervoor krijgt u een uitvoering in kleurendruk en een prachtige papierkwaliteit.

Bedrijfslogo
Tevens bestaat de mogelijkheid om een versie te bestellen met hierop uw eigen bedrijfslogo. Deze kan worden aangebracht in de rechterbovenhoek op de cover.

Voor een Vademecum met eigen bedrijfslogo worden eenmalig € 75 ex. btw opmaakkosten gerekend en is de minimale bestelhoeveelheid 20 stuks. De prijs voor het Vademecum zelf is gelijk aan normale verkoopprijs. Heeft u belangstelling in een Vademecum met een eigen bedrijfslogo, neemt u dan contact met de uitgever (MK Publishing).

Bestellen
Het boek is in de Nederlandse boekhandel verkrijgbaar onder het nummer ISBN 978-90-6674-772-2 of klik hieronder.

naar webshop

Contact Secretariaat

Volg VPH Via

 

 © 2017 VPH  Vereniging Platform Hydrauliek (VPH)