Activiteiten

De Vereniging Platform Hydrauliek organiseert vier maal per jaar een bijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn in de vorm van een bezoek aan een (hydrauliek) bedrijf of een symposium.

Hieronder kun je door klikken naar onze agenda of verslagen van eerdere activiteiten.

Bedrijfsbezoek Bureau Veritas ism A.R. Analyses Activiteit

30 juli 2019

Heb jij je al ingeschreven voor het bedrijfsbezoek aan Bureau Veritas op 28 november? In samenwerking met A.R. Analyses geven we je een uniek kijkje achter de schermen in de wereld van de analyse van brandstoffen en oliën. Klik hier voor meer info & om je direct in te schrijven.

Speaker Valeria Tirelli Activiteit

20 juni 2019

Volgende week is ons mini-symposium. Eén van de sprekers is Valeria Tirelli. Graag delen we meer over haar presentatie. Klik hier.

Mini-symposium II Activiteit

20 juni 2019

Ons mini-symposium van vorig jaar was zo'n groot succes dat we dit ook in 2019 gaan organiseren. Dit keer staan er maar liefst drie inhoudelijke thema's op het programma.

Wil je meer weten over het programma of je direct inschrijven? Klik hier.

Duitslandreis Activiteit

7 & 8 maart 2019

Op donderdag 7 maart vertrok een groep hydrauliekkenners naar Duitsland voor onze buitenlandreis. Benieuwd hoe het was? Lees hier de verslagen:

Update CETOP Activiteit

21 december 2018

Een commissie, bestaande uit FEDA- en VPH-leden, heeft de CETOP opleidingsaanbevelingen omgezet naar een eisenpakket voor opleiders. Bestaande en nieuwe hydrauliek en pneumatiek cursussen kunnen op verzoek van de opleider worden getoetst aan CETOP.

Meer lezen

Meer weten over onze activiteiten?

Bel of mail ons.

Contact

Symposia

Contact Secretariaat

Volg VPH Via

   

 © 2017 VPH  Vereniging Platform Hydrauliek (VPH)